Op de hoogte gehouden gedurende het hele proces. De installatie was probleemloos en we kunnen nu genieten van panelen zonder gedoe.

We hebben Smarter Green gekozen vanwege hun reputatie in Gelderland en we zijn niet teleurgesteld. De installatie verliep snel en we merkten meteen een verschil in onze energierekening.

We hebben zonnepanelen laten installeren door Smarter Green en zijn zeer tevreden met het resultaat. De panelen zijn van hoge kwaliteit en de installateurs waren vriendelijk en professioneel. 

Uitstekende service, vanaf het eerste contact tot de voltooiing van de installatie. Ze hebben ons begeleid bij elke stap van het proces en waren altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden.

We waren aanvankelijk sceptisch over zonne-energie, maar Smarter Green heeft ons overtuigd. Onze zonnepanelen overtreffen onze verwachtingen en we genieten nu van een lagere energierekening.

Het team van Smarter Green was zeer behulpzaam (met name mijn naamgenoot David :)) en deskundig bij het beantwoorden van al onze vragen. Ze hebben ons geholpen om het perfecte systeem te installeren, bedankt heren!