Veel gestelde vragen

Al veel mensen zijn u voorgegaan. De meest gestelde vragen hebben wij daarom al voor u proberen te beantwoorden. Mocht uw antwoord er niet tussen zitten? Neem dat gerust contact met ons op. Wij staan u graag vrijblijvend te woord!

Dit hangt af van je energiebehoefte, beschikbare dakruimte, en de prestaties van de zonnepanelen. Een installateur kan je hierbij helpen.

Niet alle daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De oriëntatie, helling en schaduwval spelen een rol bij de geschiktheid.

Er zijn subsidies, belastingvoordelen of andere steunmaatregelen beschikbaar om de aanschaf te bevorderen. Bekijk deze hier!

Over het algemeen hebben zonnepanelen een levensduur van 25 tot 30 jaar, maar hun prestaties kunnen in de loop der tijd wel iets afnemen.

Zonnepanelen vereisen over het algemeen weinig onderhoud, maar ze moeten wel regelmatig worden gereinigd en geïnspecteerd om optimale prestaties te garanderen.

Na een akkoord op de offerte streven wij ernaar om uw huis binnen 3 weken te verduurzamen.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van zonne-energie door zonnepanelen te laten plaatsen? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan bij Smarter Green. Onze specialisten staan voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken en u te begeleiden naar een duurzame en kostenbesparende oplossing. Investeer in een groenere toekomst met Smarter Green.

Hoe werkt het bij Smarter Green?

Bij Smarter Green geloven we in een duurzame toekomst, waarin groene energie toegankelijk is voor iedereen. Ontdek hoeveel u kunt besparen door te zonnepanelen te laten plaatsen.

We beginnen met een vrijblijvend advies over uw huidige verbruik. Onze specialisten bekijken uw energiepatroon en identificeren de ideale locaties en opstelling voor de zonnepanelen.

Op basis van de analyse ontvangt u een persoonlijk advies op maat. We leggen u graag uit welk type zonnepanelen het beste bij uw situatie passen, welke besparingen u kunt verwachten en wat de kosten hiervan zijn.

Ons team van gecertificeerde installateurs zorgt voor een vakkundige plaatsing van de zonnepanelen op uw dak. We werken efficiënt en met oog voor kwaliteit, zodat u optimaal kunt profiteren van uw groene investering.

Ook na de installatie staan we voor u klaar. We bieden uitgebreide nazorg om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal presteert.